contactformulier →

Heb je interesse om samen te werken? Ik wil je graag beter leren kennen. Als je een paar minuten de tijd neemt om het contactformulier in te vullen, ontvang je binnen 2-3 werkdagen een projectvoorstel en offerte. Hierin zal ik meer informatie geven over wat ik voor jou kan betekenen, hoe het ontwerpproces verloopt en welke kosten daaraan verbonden zijn. Vervolgens kunnen we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek jouw ideeën en wensen bespreken om te kijken of we een geschikte match zijn voor dit project.

ik leer je graag beter kennen!

let's
connect

by Elke van der Honing

Dank voor je interesse en bericht! Binnen 2-3 werkdagen stuur ik je een projectvoorstel en offerte.

Als je na deze periode nog geen e-mail van mij hebt ontvangen, controleer dan je spam-map. Als je nog steeds geen e-mail van mij hebt ontvangen, neem dan contact met mij op via Instagram @loespoletstudio.

bedankt!

Hard werken gaat hand in hand met tijd voor inspiratie en ontspanning. En dat is precies wat ik momenteel aan het doen ben. Vanaf vrijdag 15 maart ben ik weer terug in de studio en zal ik op je bericht reageren. 

Heb je na die tijd nog geen mail van mij ontvangen? Neem dan even een kijkje in je spam-folder of neem contact met mij op via Instagram @loespoletstudio.

BEDANKT Voor je bericht!

OUT OF OFFICE

Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen /
Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen / Veelgestelde vragen /

Wat is de duur van een project?

De benodigde tijd voor een project varieert. Voor de meeste projecten kan een periode van 3-4 werkweken als richtlijn worden genomen. Bij onze eerste ontmoeting zullen we samen de projectplanning bespreken en een planning opstellen die voor beide partijen haalbaar is.

Wanneer je kiest voor de Designer Dagpas, zal ik gedurende één dag al mijn aandacht richten op jouw onderneming. Het gehele traject neemt in totaal 1-2 werkdagen in beslag.

Op welk moment kunnen we starten met mijn project?

Om te zorgen dat ik jouw project met volledige aandacht kan behandelen, is een zorgvuldige planning en tijdtoewijding vereist. Mijn beschikbaarheid kan variëren, dus houd rekening met een periode van 2-4 werkweken tussen de definitieve boeking van je project en het moment waarop ik er daadwerkelijk mee aan de slag ga.

Wat zijn de kosten om met jou samen te werken?

Aangezien elk project uniek is, stel ik graag een op maat gemaakt projectvoorstel en offerte op, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Over het algemeen vallen de meeste projecten binnen een prijsbereik van €310 - €3.500.

Design is een investering en ik wil die altijd de moeite waard laten zijn voor mijn klanten. Door te investeren in de juiste tools om jouw onderneming optimaal te presenteren, zal je meer vertrouwen hebben om bijvoorbeeld een nieuw product te lanceren, jouw diensten uit te breiden of een fysieke winkel te openen. En dat is een waardevol geschenk voor jouw bedrijf!


Is het mogelijk om gebruik te maken van betaalplannen?

Er zijn diverse betaalmogelijkheden beschikbaar, afhankelijk van wat het beste bij jou past.
De standaard betalingsstructuur bestaat uit 50% van het totaalbedrag vooraf en 50% aan het einde van het project, voordat de definitieve bestanden worden vrijgegeven.
Echter is het ook mogelijk om, indien gewenst, het project op te delen in drie betalingen. 

Bied je ook andere ontwerpdiensten aan?

Hoewel mijn voornaamste focus ligt op branding en website design, help ik je ook graag verder met het ontwerpen van andere grafische uitingen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld templates voor je Instagram stories of posts, verpakkingsmateriaal of printables zoals kaarten, flyers, posters, enzovoorts.

Om jouw wensen en ideeën te bespreken en een offerte op maat te kunnen maken, vul je het contactformulier in. Je ontvangt van mij binnen twee werkdagen een projectvoorstel en offerte voor de door jou gewenste dienst.

Is het mogelijk om jou als freelancer in te huren?

Dat kan zeker. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een kennismaking en beschikbaarheid. Als freelancer hanteer ik de volgende tarieven: €520 per hele dag (8 uur), €310 per halve dag (4 uur) en €90 per uur. Deze tarieven zijn exclusief btw en eventuele reiskosten €0,50 p/km.

De studio is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

connect

Contact

Over

home

Navigatie

Start je project

Portfolio

diensten & Prijzen

brand + WEb design