Same day design  –  Een nieuwe branding in één dag!

Plan een vrijblijvende kennismaking

Het moment waarop je hebt gewacht ― Terwijl het project zijn einde nadert, kiezen we een lanceringsdatum. Het project wordt overhandigd met een duidelijke handleiding die aangeeft hoe jij het project verder zelf kan onderhouden / toepassen.

N°03  LANCERING

Met de creatieve richting als basis ga ik aan de slag met de conceptontwikkeling. Nadat ik meerdere concepten heb gemaakt, kies ik de sterkste en presenteer ik deze aan jou via een conceptpresentatie. Eenmaal gepresenteerd, wordt het gekozen concept verfijnd tot perfectie. Bij de afname van een project zitten twee verfijningsrondes inbegrepen.

N°02  CREËREN

Kies je er voor om samen te werken? Leuk! Het ontwerpproces begint met een eerste “brand-storm”-sessie die plaatsvindt in een plaatselijk koffie tentje of via de telefoon. Jouw verhaal en passie voor het bedrijf is de basis van het ontwerpproces. Tijdens een meeting gaan we in gesprek om elkaar beter te leren kennen en hebben we het over je bedrijfsdoelen, publiek en concurrentie. Aan de hand van inspiratie beelden bespreken we de creatieve richting die we op zullen gaan voor jouw nieuwe branding en/of website.

N°01  CREATIEVE RICHTING

Je denkt erover na de sprong te wagen? Spannend! Ik weet dat het kiezen van een ontwerper en het doen van een dergelijke investering overweldigend kan zijn.
Neem gerust contact met mij op via het contactformulier en ontvang vrijblijvend een voorstel en offerte waarin ik je meer vertel over wat ik voor je kan betekenen, hoe het ontwerpproces eruit ziet en welke investering daarbij hoort.

Het Proces