WERKWIJZE →

Loes Polet Studio is een one-woman designstudio gericht op het creëren van visueel aantrekkelijke merken met een verhaal. Mijn ontwerpen zijn oprecht en doordacht en worden gecreëerd met liefde voor eenvoud en detail. Mijn concepten zijn vrij van ‘visuele stress’ en voorzien van subtiele en unieke details die misschien niet direct worden opgemerkt, maar vaak worden gevoeld voordat ze worden gezien.

Een goed ontwerp doet altijd twee dingen: een emotionele reactie oproepen en aanzetten tot actie. Het laat de waarde van jouw onderneming zien en communiceert tegelijkertijd schoonheid en luxe. Door mijn gedetailleerde en weloverwogen werkwijze, zorg ik ervoor dat elke project fase duidelijk wordt gecommuniceerd zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ook zorg ik ervoor dat je voorzien bent van de juiste ondersteuning tijdens én na ons project. Op deze manier rust ik jou uit om het bedrijf van je dromen op te bouwen.

brand + web design voor gedreven ondernemers

full-service design studio

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Leuk! Neem dan contact met mij op door het formulier in te vullen op de contactpagina. Ik zal mijn best doen om binnen 1-2 werkdagen te reageren met een projectvoorstel en offerte. In dit voorstel zal ik je meer vertellen over wat ik voor jou kan betekenen, hoe het ontwerpproces verloopt en welke investering daarbij hoort.
Vervolgens kunnen we tijdens een vrijblijvende kennismaking jouw vragen beantwoorden en je ideeën en wensen bespreken. Samen zullen we kijken naar de beste aanpak voor jouw project.

Verzeker je plek

Voordat ik een visueel geheel creëer voor jouw onderneming, beginnen we met een startgesprek waarin we het hebben over jouw visie, product of dienst, branche en ideale klant. Deze inzichten, in combinatie met inspiratie die we samen opdoen, vormen de creatieve richting die als basis zal dienen voor het ontwerpproces.

Startgesprek

Dit is het moment waarop jouw verhaal tot leven komt. Op basis van de inzichten die we hebben opgedaan over jouw bedrijf en branche, en natuurlijk - over het hart en de ziel van jouw merk - creëer ik een krachtig ontwerp dat gebaseerd is op een concrete strategie en dat jouw visie weerspiegelt, jouw ideale klant aantrekt en een duidelijke boodschap communiceert.

Concepten

Mijn doel is om jou te voorzien van een merkidentiteit en/of een website waar je trots op bent en graag met de wereld wilt delen. Om dit te bereiken, doorlopen we samen een grondig proces van aanpassingsrondes waarin ik jouw opmerkingen en feedback verwerk tot doordachte ontwerp-oplossingen. Op deze manier zorg ik ervoor dat elk detail verfijnd is vóór de lanceringsdag en het eindresultaat perfect aansluit bij jouw wensen.

Ontwerp & Verfijning

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe merkidentiteit en/of website staat op het punt om live te gaan! Als we een branding traject hebben doorlopen, zal ik ervoor zorgen dat je de volledige final branding ontvangt, inclusief een brand book, dat jou helpt om jouw nieuwe branding consistent door te voeren. Daarnaast ontvang je social media posts die je kunt gebruiken om je branding te lanceren!

Als we een website traject hebben doorlopen, zorg ik ervoor dat jouw website klaar is voor gebruik en soepel draait, zodat jij zonder problemen kunt genieten van de lanceringsdag! Bovendien zal ik je voorzien van een uitgebreide instructie om (indien gewenst) jouw website zelf up-to-date te houden.

Lancering

Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces /
Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces / Het Proces /

neem contact op →

Het is van groot belang om de juiste ontwerper te vinden die past bij jou en jouw bedrijf. Ik begrijp dat het een uitdaging kan zijn en daarom neem ik deze beslissing en investering serieus. Graag kom ik met je in contact om meer te weten te komen over jouw bedrijf en doelen voor de toekomst.

Ik zal een projectvoorstel en offerte opstellen waarin ik uitleg wat ik voor jou kan betekenen, hoe het ontwerpproces verloopt en welke kosten daaraan verbonden zijn. Vervolgens kunnen we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek jouw ideeën en wensen bespreken om te kijken of we een geschikte match zijn voor dit project.

ontmoeting zonder verplichtingen

vrijblijvend kennismaken

De studio is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

connect

Contact

Over

home

Navigatie

Start je project

Portfolio

diensten & Prijzen

brand + WEb design