Brand & Website

N°03

/ blog / webshop

Website

N°02

Brand Identity

N°01

loes polet studio

Diensten

Om jou op weg te helpen met het toepassen van jouw nieuwe branding stel ik een gedetailleerde brand stijl gids samen. Met behulp van deze gids kan je alle brand elementen gebruiken op een manier die consistent en samenhangend is.

Brand Stijl Gids

Elk bedrijf heeft verschillende manieren om in contact te komen met hun publiek, daarom ontvang je binnen dit pakket één gratis brand item. Je kan kiezen uit een visitekaartje of social media high-light elementen. 

Brand Item

Het is belangrijk om een merk identiteit te hebben die flexibel is en gemakkelijk mee kan groeien met jouw onderneming. Daarom ga ik voor je aan de slag met de volgende ontwerp-elementen: 1 primair logo, 2 à 3 secundaire logo’s, een illustratie of patroon, lettertype selectie en een kleurpalet. Nadat ik meerdere concepten heb gemaakt, kiezen we samen de sterkste en zullen we het gekozen concept verfijnen tot perfectie!

volledige brand identity

Het ontwerpproces begint met een eerste “brand-storm”-sessie die plaatsvindt in een plaatselijk koffie tentje of via de telefoon. Jouw verhaal en passie voor het bedrijf is de basis van het ontwerpproces. Tijdens een meeting gaan we in gesprek om elkaar beter te leren kennen en hebben we het over je bedrijfsdoelen, publiek en concurrentie. Aan de hand van inspiratie beelden bespreken we de creatieve richting die we op zullen gaan voor jouw nieuwe branding.

Creatieve richting

De branding dienst omvat het creëren van een krachtig en grondig visueel geheel dat zowel jou als jouw bedrijfswaarden, doelen en boodschap weerspiegeld.

Brand Identity

brand identity

N°01

Alle technische zaken omtrent het live gaan van je website zal ik op mij nemen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook stel ik een gedetailleerd instructie document samen die jou leert hoe je alles op je website kunt beheren en bijwerken.

Site installatie & Training

Het is belangrijk om een website te hebben die flexibel is en gemakkelijk mee kan groeien met jouw onderneming. Afhankelijk van jouw behoeften ontwerp ik een website in Showit of Shopify die volledig bijgewerkt kan worden, waardoor jij de vrijheid hebt om zelf je website up-to-date te houden.
Ik ontwerp een website die tot in het kleinste detail is uitgewerkt, volledig past bij jou en jouw onderneming en de professionaliteit uitstraalt die jij je klanten biedt. Om op deze manier jouw doelgroep aan te spreken en ze consequenter in contact te brengen. 

custom website design & ontwikkeling

Het ontwerpproces begint met een strategie sessie die plaatsvindt in een plaatselijk koffie tentje of via de telefoon. We maken een gedetailleerde blauwdruk voor jouw website: met belangrijke doelen, manieren om je publiek te betrekken en de inhoud op een intuïtieve manier te structureren. Om op die manier een website te creëren die resultaten boekt. Aan de hand van inspiratie beelden bespreken we de creatieve richting die we op zullen gaan.

Creatieve richting

De website dienst omvat het creëren van een herkenbaar, professioneel en authentiek online platform dat geheel aansluit bij jou en jouw onderneming. Afhankelijk van jouw behoeften kan dit een website, blog en/of webshop zijn.

/ blog / webshop

Website

website / blog / webshop

N°02

Vervolgens doorlopen we de website dienst waarin ik een herkenbaar, professioneel en authentiek online platform creëer dat geheel aansluit bij jou en jouw onderneming. Afhankelijk van jouw behoeften kan dit een website, blog en/of webshop zijn. Bekijk de website dienst voor meer informatie over wat is inbegrepen in de website dienst.

custom website design & ontwikkeling

Eerst doorlopen we het branding proces waarin ik een krachtig en grondig visueel geheel creëer dat zowel jou als jouw bedrijfswaarden, doelen en boodschap weerspiegeld. Bekijk de brand identity dienst voor meer informatie over wat is inbegrepen in de branding dienst.

VOLLEDIGE BRAND IDENTITY

De brand & website dienst omvat het creëren van een krachtig en grondig visueel geheel én online platform dat zowel jou als jouw zakelijke waarden, doelen en boodschap weerspiegeld. Doordat alles tot in het kleinste detail is gecreëerd voor jou en jouw onderneming neem je een uniek standpunt in ten opzichte van je concurrentie en geven we jouw publiek een gedenkwaardige ervaring.

Brand & Website

brand & website

N°03

Hoewel mijn main-focus ligt bij branding en website design, help ik je graag verder met het ontwerpen van andere elementen. Denk bijvoorbeeld aan social templates voor je Instagram stories of posts, verpakking ontwerp of printables zoals kaarten, flyers, posters, etc.
Vul vooral mijn contactformulier in, geef daarin aan wat je wensen en ideeën zijn en dan ontvang je van mij binnen twee werkdagen een voorstel en offerte voor de door jou gewenste dienst. 

kan ik ook voor andere ontwerp diensten bij jou terecht?

N°05

N°05    KAN IK OOK VOOR ANDERE ONTWERP DIENSTEN BIJ JOU TERECHT?

Er zijn een aantal verschillende betaalopties, afhankelijk van wat het beste werkt voor jou.
Standaard betalingsstructuur: 50% vooraf, 50% aan het einde van het project voordat de definitieve bestanden worden vrijgegeven.
Betaalplannen: we kunnen het project ook opdelen in 3 betalingen als dat beter werkt voor jou.

BIED je BETAALPLANNEN AAN?

N°04

N°04    BIED je BETAALPLANNEN AAN?

Elk project is anders, daarom maak ik graag een voorstel en offerte voor jouw specifieke wensen. De meeste projecten vallen echter binnen een bereik van €1.000 – €3.000.
Design is een investering en ik wil die altijd de moeite waard laten zijn voor mijn klanten.
Door te investeren in de tools die jouw onderneming goed presenteren, heb je meer vertrouwen om bijvoorbeeld dat nieuwe product te lanceren, jouw diensten uit te breiden of die fysieke winkel te openen. En dat is een waardevol geschenk voor je bedrijf!

HOEVEEL KOST HET OM MET jou TE WERKEN?

N°03

N°03    HOEVEEL KOST HET OM MET jou TE WERKEN?

Om je te garanderen dat ik met volledige aandacht aan jouw project werk moet ik alles goed inplannen en er de tijd voor nemen. Mijn beschikbaarheid varieert van tijd tot tijd maar houdt rekening met een periode van 2 – 4 werkweken tussen het definitief boeken van je project en het moment dat ik er mee aan de slag ga.

WANNEER KUNNEN WE MIJN PROJECT STARTEN?

N°02

N°02    WANNEER KUNNEN WE MIJN PROJECT STARTEN?

Dit verschilt per project maar je kan 4 – 5 werkweken als richtlijn nemen. Tijdens onze eerste meeting zullen we de planning van het project samen doornemen en een planning maken die voor beide partijen haalbaar is.

HOE LANG DUURT een project?

N°01

N°01    HOE LANG DUURT een project?

Het kiezen van een ontwerper kan spannend zijn en vragen oproepen. Lees hier veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen en/of mocht je willen sparren om samen tot een goede aanpak te komen?
Neem dan gerust contact met mij op. Je kunt mij benaderen via het contactformulier of rechtstreeks via info@loespolet.nl. Ik zal binnen twee werkdagen contact met je opnemen.

FAQ

loes polet studio

Veelgestelde Vragen